
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Schalotten halbiert
- 5 Stängel Thymian abgezupft
- 500 g Petersilienwurzel in Stücken (2 cm)
- 200 g Kartoffeln mehlig kochend, in Stücken (2 cm)
- 60 g Butter in Stücken
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 8 Scheiben Kalbsleber (à 70 g)
- 50 g Mehl
- 40 g Olivenöl
- 20 g Zucker
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g roter Portwein
- 50 g Rotwein
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 538 kcal / 2254 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4hod. 30min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Rotbarsch mit Roter Mojo
1hod.
Kalbsleber venezianisch
40min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40min
Wildschwein-Ragout
1hod. 30min
Bouillabaisse
1hod.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Edelfischragout
35min