Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Schalotten, halbiert
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 500 g Petersilienwurzel, in Stücken (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Stücken (2 cm)
- 60 g Butter, in Stücken
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 8 Scheiben Kalbsleber (à 70 g)
- 50 g Mehl
- 40 g Olivenöl
- 20 g Zucker
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g roter Portwein
- 50 g Rotwein
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2254 kJ / 538 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsleber venezianisch
40 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Edelfischragout
35min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 min
Meerrettich-Creme mit Apfel-Gurken-Häckerle
4 godz. 30 min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1 godz. 35 min
Kalbstafelspitz
50min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min