Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 Schalotten, halbiert
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 500 g Petersilienwurzel, in Stücken (2 cm)
- 200 g Kartoffeln, mehlig kochend, in Stücken (2 cm)
- 60 g Butter, in Stücken
- 200 g Milch
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- 8 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 8 Scheiben Kalbsleber (à 70 g)
- 50 g Mehl
- 40 g Olivenöl
- 20 g Zucker
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g roter Portwein
- 50 g Rotwein
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2254 kJ / 538 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Rehrücken mit Rahmpolenta und Rosenkohl
1h 40min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1sa 30 dk
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 godz.
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 dk
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min