Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kaninchenkeulen (à ca. 250 g)
- 12 Scheiben Bacon
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rotwein, Barolo
- 50 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian, abgezupft
- 3 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 20 g Butter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Honig
- 50 g Crema di Balsamico
- 300 g Perlzwiebeln, frisch
- 800 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 12266 kJ / 2928 kcal
- Protein
- 141 g
- Sacharidy
- 220 g
- Tuk
- 137 g
- Vláknina
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coq au vin
2h
Rotwein-Ente mit Feigen
50 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Heilbutt auf Champagnerkraut mit Trauben und Speck
40 Min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Gefüllte Koteletts
40 Min
Seehecht mit Safran-Kartoffelpüree
50 Min
Kaninchen-Terrine
1 godz. 10 min
Kaninchen alla Liguria
10 Std.
Marinierte Schweinenackensteaks
2h 30min