
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Kaninchenkeulen (à ca. 250 g)
- 12 Scheiben Bacon
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rotwein Barolo
- 50 g Schalotten
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Zweige Thymian abgezupft
- 3 Zweige Rosmarin abgezupft
- 20 g Butter
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Honig
- 50 g Crema di Balsamico
- 300 g Perlzwiebeln, frisch
- 800 g Kartoffeln, festkochend in mundgerechten Stücken
- 20 g Mehl
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2928 kcal / 12266 kJ
- Protein
- 141 g
- Tuk
- 137 g
- Sacharidy
- 220 g
- Vláknina
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coq au vin
2hod.
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1hod. 35min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1hod. 30min
Lammkeule alla Romana
2hod. 15min
Gans mit Maronen-Apfelfüllung
4hod.
Kalbsleber venezianisch
40min
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1hod. 10min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26hod.
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
1hod.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min