
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g uien in vieren gesneden
- 650 g inktvis in stukken
- 60 - 80 g chorizo in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
nebo 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik uitgelekt
- verse korianderbladeren als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 475 kcal / 1990 kJ
- Protein
- 44 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Demo recept Bessenschuim
Žádné hodnocení
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Kimchi kaasdip
Žádné hodnocení
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Žádné hodnocení
Gazpacho
1hod. 15min
Pulled pork burgers
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2hod. 20min
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Kruiden en Cashew dip
8hod. 10min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min