Zařízení & příslušenství
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
4 porties
Suroviny
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1104 mg
Protein
44 g
Kalorie
1990 kJ /
475 kcal
Tuk
21 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slowcooken
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Žádné hodnocení
Vanillevla met rabarber
50min.
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min.
Gekruide lamstaart
40min.
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Zalm met waterkerskorst
Žádné hodnocení
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min.
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Vislasagne met courgette
1hod.
Stoofgerecht met tofu
30min.