Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g olijfolie
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 650 g inktvis, in stukken
- 60 - 80 g chorizo, in blokjes (1 cm)
- 150 g wortelen, in blokjes (1 cm)
- 400 g tomatenblokjes uit blik
-
350
g visbouillon pasta (zie tips)
nebo 350 g zeevruchten fumet - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- ½ verse rode peper, ontpit, in plakjes
- ½ - 1 tl paprikapoeder
- 1 gedroogd laurierblad
- 400 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- verse korianderbladeren, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kikkererwten shoarma salade bowl
Pas d’évaluation
Baklava kaastaart
Pas d’évaluation
Ovengebakken groentechips
Pas d’évaluation
Ezogelin Soep
1h 5min
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Karamel varkensvlees
45 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Pas d’évaluation