
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eieren, medium (53-63 g) koud
- 400 g rode bietensap
- water te vullen tot 1L
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 61.7 kcal / 258 kJ
- Protein
- 5.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Pas d’évaluation
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Appeltaart
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Pas d’évaluation
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
200 g prei fruiten
20min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min