Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- 400 g rode bietensap
- water, te vullen tot 1L
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwarte spaghetti met garnalen
45 min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Pruimenjam
Brak ocen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Brak ocen
Tosti met cottage kaas
Brak ocen
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Kaas uilen
Brak ocen
Soubisesaus
Brak ocen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Brak ocen
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Geel gekleurde eieren
55 min