Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- 400 g rode bietensap
- water, te vullen tot 1L
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 61 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1hod.
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Žádné hodnocení
Veggie regenboog pizza
Žádné hodnocení
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Oranje gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Halloween quiche
2 Std.
Mousse van ham
10min
Geroerbakte groenten
10min