Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů směsi čerstvých bylinek, omytých a osušených, pouze listy (viz Tip)
- 120 gramů cibule, napůl
- 400 gramů brambor, na kousky
- 30 gramů másla
- 900 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- zakysaná smetana, 18 % tuku, k podávání (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 990.2 kJ / 236.5 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špaldová mouka
5 Min
Šťavnatý vídeňský guláš
1h
Omáčka puttanesca
45 Min
Květy černého bezu smažené v těstíčku
30min
Polévka z kopřiv
40 Min
Rustikální chléb s olivami, fíky a ořechy
2h 20min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 Min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 Min
Okurková raita s mátou
25 Min
Cuketový bowl s tofu
40 Min
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1 Std. 25 Min
Bramborová kaše s medvědím česnekem a hořčičným máslem
50min