Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů směsi čerstvých bylinek, omytých a osušených, pouze listy (viz Tip)
- 120 gramů cibule, napůl
- 400 gramů brambor, na kousky
- 30 gramů másla
- 900 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- zakysaná smetana, 18 % tuku, k podávání (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 990.2 kJ / 236.5 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Žádné hodnocení
Mražené jogurtové kousky s jahodami
6h 10min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Polský domácí medový likér krupnik
25min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Vitello tonato
2h
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1 godz. 45 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1h 25min
Žitný vícezrnný chléb
1 Std. 15 Min
Kváskový chléb ze špaldové mouky
29hod. 45min