
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů jáhel
- 120 gramů cibule napůl
- 100 gramů mrkve na kousky
- 50 gramů celeru na kousky
- 150 gramů pórku na kousky
- 50 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 kus bobkového listu, suchého
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 293 kcal / 1227.5 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drožďová polévka s pórkem
40min
Polévka z kopřiv
40min
Vlažný jogurtový nápoj
20min
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Kari polévka s červenou čočkou a batáty
45min
Polévka z červené řepy
40min
Hrstková polévka
10hod. 40min
Fazolková polévka
35min
Dýňovo-čočková polévka
45min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Kedlubnová polévka
35min