Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů jáhel
- 120 gramů cibule, napůl
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů celeru, na kousky
- 150 gramů pórku, na kousky
- 50 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 kus bobkového listu, suchého
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky bílého pepře, mletého
- 200 gramů smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1227.5 kJ / 293 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28.3 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Zeleninové placky z plechu
40 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Polévka z červené řepy
40 min
Dýňovo-čočková polévka
45 min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45 min
Kedlubnová polévka
35 min
Polévka zelená cuketová
30 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min