Kompatibilní verze
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchio di aglio
- 170 g di melanzana, tagliata a fette (2 cm), poi a tocchetti (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di zucchine, tagliate a fette (2 cm), poi in quarti (2 cm)
- 1000 g di acqua
- 60 g di aceto
Impasto
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 440 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 5 g di sale + q.b.
- 20 g succo di limone
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 250 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di origano secco
- 300 g di burrata fresca, tagliata a pezzi
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 595.2 mg
Alternativní recepty
Carote insaporite (100 g)
10 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Verdure miste insaporite
30 Min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Carote insaporite (400 g)
20min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Scalogno insaporito (350 g)
25 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.