Gratin de champignons, courge et épinards
TM6 TM5 TM31

Gratin de champignons, courge et épinards

3.6 (74 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de courge butternut, coupée en cubes
  • 30 g de parmesan râpé
  • 10 g de persil frais, équeuté

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1461.8 kJ / 352 kcal
Protein
14 g
Sacharidy
21.5 g
Tuk
21.5 g
Nasycený tuk
14.5 g
Vláknina
11 g
Sodík
432.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty