Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 432.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15 min
Gratin de courgettes au curry
1h 5 min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5 min
Pizza au chou-fleur et cèpes
1h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1sa 35 dk
Gratin de macaroni et fenouil
1h 5 min
Parmentier végétarien aux aubergines et lentilles
1h 30min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Crumble tomate-fenouil
1h 15 min