Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 432.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flans vapeur aux épinards
40min
Tarte rustique aux poireaux
1h 15min
Gratin de poireau, panais et saumon
1h 15min
Quiche de carotte au thon
1h
Courgettes farcies aux œufs brouillés
1h 10min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1sa 40 dk
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h
Clafoutis de courgettes sans gluten
50 min