Gratin de champignons, courge et épinards

Gratin de champignons, courge et épinards

3.6 84 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 30 g de beurre
  • 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 1000 g d'épinards frais
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 600 g de courge butternut coupée en cubes
  • 30 g de parmesan râpé
  • 10 g de persil frais équeuté

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 432.5 mg
Protein 14 g
Kalorie 1461.8 kJ / 352 kcal
Tuk 21.5 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 14.5 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...