Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut, coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461.8 kJ / 352 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 432.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1 Std. 30 Min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1 Std. 15 Min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 Std. 35 Min
Courge butternut farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 Std. 40 Min
Flans vapeur aux épinards
40 Min
Lasagne au thon
1 Std. 30 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min
Pâtes aux poireaux et champignons
35min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min