
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 400 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
- 1000 g d'épinards frais
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g d'eau
- 600 g de courge butternut coupée en cubes
- 30 g de parmesan râpé
- 10 g de persil frais équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 352 kcal / 1461.8 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Vláknina
- 11 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 432.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1 godz.
Parmentier de lentilles et potimarron
1 godz. 25 min
Gratin de polenta à la sauce tomate, poivrons et dinde
1 godz.
Crumble tomate-fenouil
1 godz. 15 min
Gratin à la courge et au merlu, crème à la ciboulette
45 min
Lasagne d'aubergine au gingembre
1 godz. 10 min
Lasagne de poireau aux moules
1 godz. 10 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 godz.
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1 godz.
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Moussaka de lentilles
2 godz.