Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca, en cuartos
- 30 g de cacahuates tostados sin sal
- 1 chile de árbol rojo, sin semillas, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 450 g de agua
- 500 g de berenjena, en cubos (1-2 cm)
- 2 cdas de aceite de oliva, para rociar
- sal, para sazonar
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 35 g de fécula de maíz
- 150 g de leche de coco
- 30 g de pasta de curry tailandesa
- 20 g de miel de agave
- 1 cdita de sal
- 250 g de garbanzo blanco cocido, escurrido
- 100 g de ejotes
- 100 g de champiñones, en mitades
- hojas de cilantro, frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Tuk
- 25.7 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Sodík
- 811.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min
Empanadas veganas de espirulina
40min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Estofado Africano occidental de maní
50min
Empanadas de soja
20 Min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 godz. 20 min
Curry verde thai vegetariano
35 Min
Quiche vegano de hongos
1h 15min
Coliflor tikka masala
30min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Soya texturizada a la Vizcaína
1h 10min