
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla blanca en cuartos
- 30 g de cacahuates tostados sin sal
- 1 chile de árbol rojo sin semillas, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 450 g de agua
- 500 g de berenjena en cubos (1-2 cm)
- 2 cdas de aceite de oliva para rociar
- sal para sazonar
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 35 g de fécula de maíz
- 150 g de leche de coco
- 30 g de pasta de curry tailandesa
- 20 g de miel de agave
- 1 cdita de sal
- 250 g de garbanzo blanco cocido escurrido
- 100 g de ejotes
- 100 g de champiñones en mitades
- hojas de cilantro, frescas para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 419.1 kcal / 1753.5 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 811.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl con falafel de lentejas y granada
2 godz. 35 min
Coliflor tikka masala
30 min
Ensalada de quinoa con tofu
55 min
Curry verde thai vegetariano
35 min
Curry de lentejas (dahl)
30 min
Estofado Africano occidental de maní
50 min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 godz. 20 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 godz. 10 min
Estofado picoso de berenjena
30 min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Sopa de coliflor y garbanzos
50 min
Sopa miso con verduras
30 min