Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di porro, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 200 g di acqua
- 150 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale
- 600 g di gnocchi, freschi
- 1 limone biologico, la scorza grattugiata di ½ limone
- 2 rametti di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiai di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Rösti alla bernese
40min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Zuppa di noodles con tofu affumicato, spinaci e champignon
35min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 Min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Zuppa di noodle tailandese
35min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Stufato di pollo alla senape
40min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Involtini di pollo ai mirtilli e Camembert
45 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min