Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- ½ mazzetto di origano fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 500 g di porro, a pezzi (3 cm)
- 20 g di olio di oliva
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 200 g di acqua
- 150 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale
- 600 g di gnocchi, freschi
- 1 limone biologico, la scorza grattugiata di ½ limone
- 2 rametti di origano fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 cucchiai di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2497 kJ / 598 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Penne al porro
30 min
Polenta ticinese
45 Min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Korma di verdure con anacardi
55 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Smoothie A-C-E
5 min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Curry di pesce kerala
30 min
Insalata di patate
1 godz. 5 min