Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 brins de persil frais, équeuté
- 60 g de comté
- 300 g d'eau
- 500 g de pommes de terre farineuses type bintje, en petits dés
- 1 gousse d'ail
- 600 g de filet de lieu jaune, désarêté et sans peau
- 40 g de lait
- 40 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1517.1 kJ / 362.6 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 438.8 mg
Alternativní recepty
Petit salé aux lentilles
55min
Chili con carne
50min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1u.
Parmentier de lieu noir
1u. 20min
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
50min
Fondue de poireaux, moules et coques
1u.
Galettes de pommes de terre
25min
Poulet à la cubaine
40min
Gratin de lieu
1h 25min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min