
Kompatibilní verze
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sopa de cordero
- 1 cebolla en gajos
- ½ cabeza de ajos (cortada horizontalmente)
- 5 - 6 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de huesos de cordero
- 100 g de zanahoria en 3-4 trozos
- 1 tallo de apio en 3-4 trozos
- 1 cucharada de sal
- 1200 g de agua
- hojas de laurel secas
Calabaza asada y raviolis
- 600 g de calabaza en trozos
- 3 pellizcos sal
- 2 - 3 pellizcos pimienta molida
- 300 g de harina de fuerza
- 3 huevos (M)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de queso ricota
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- agua para hervir los raviolis
- tomillo fresco para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 480 kcal / 2013 kJ
- Protein
- 27.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 563.3 mg
Alternativní recepty
Pavlova de pera a la naranja
Žádné hodnocení
Mini quiches de verduras con confit de pato (Cocción lenta)
1hod.
Mermelada de fresas
1hod.
Masa de pasta fresca
1hod.
Ñoquis de patata
50min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1hod. 10min
Leche de tigre con patacones - Perú
20min
Tortillas de trigo
1hod. 20min
Empanadas criollas
3hod.
Fajitas integrales de pollo asado
1hod. 20min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min