Kompatibilní verze
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sopa de cordero
- 1 cebolla en gajos
- ½ cabeza de ajos (cortada horizontalmente)
- 5 - 6 ramitas de tomillo fresco
- 400 g de huesos de cordero
- 100 g de zanahoria en 3-4 trozos
- 1 tallo de apio en 3-4 trozos
- 1 cucharada de sal
- 1200 g de agua
- hojas de laurel secas
Calabaza asada y raviolis
- 600 g de calabaza en trozos
- 3 pellizcos sal
- 2 - 3 pellizcos pimienta molida
- 300 g de harina de fuerza
- 3 huevos (M)
- 15 g de aceite de oliva
- 100 g de queso ricota
- 2 cucharadas de salsa de soja
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- agua para hervir los raviolis
- tomillo fresco para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2013 kJ / 480 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 563.3 mg
Alternativní recepty
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1h
Ñoquis de patata
50 min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1 godz. 20 min
Carne hilada tradicional taiwanesa
1h 40min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Masa quebrada
5min
Puré de patata
50 min
Masa de pasta fresca
1h
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 godz. 10 min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 godz. 20 min
Minitartaletas de lemon pie
1 godz. 45 min
Bechamel
15 Min