Crème de butternut au chorizo

Crème de butternut au chorizo

4.5 803 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 portions

Suroviny

  • 700 g de courge butternut coupée en morceaux
    700 g de chair de potiron, coupée en morceaux
  • 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
  • 30 tranches de chorizo sans la peau (0.5 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de crème liquide entière

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 10 g
Kalorie 1632 kJ / 394 kcal
Tuk 31.7 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...