Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g de courge butternut, coupée en morceaux
nebo 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux - 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
- 30 tranches de chorizo, sans la peau (0.5 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de topinambour
45min
Soupe de panais
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de petits pois
40min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Crème de butternut aux châtaignes
35min