Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
700
g de courge butternut, coupée en morceaux
nebo 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux - 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
- 30 tranches de chorizo, sans la peau (0.5 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 394 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 17.3 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40 min
Crème d'endive au colombo
30 min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1h
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Crème de butternut aux châtaignes
35min