Crème de butternut au chorizo
TM6 TM5 TM31

Crème de butternut au chorizo

4.5 (745 hodnocení)

Suroviny

  • 700 g de courge butternut, coupée en morceaux
    nebo 700 g de chair de potiron, coupée en morceaux
  • 850 g de bouillon de volaille reconstitué (1 cube + 850 g d'eau)
  • 30 tranches de chorizo, sans la peau (0.5 cm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de crème liquide entière

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1632 kJ / 394 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
17.3 g
Tuk
31.7 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty