Zařízení & příslušenství
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
562.9 kJ /
134.6 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
25.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pasta with fennel and tomato sauce
40min.
Sichuan zucchini and eggplant
1hod. 15min.
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min.
Palak paneer
45min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Gado gado
1hod.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2hod. 10min.
Cafe-style miso mushrooms
25min.
Globe artichokes with lemon garlic butter
1hod.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min.