Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

4.3 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • vegetable oil to grease
  • eggplants (approx. 250 g each)
    2
  • miso paste of choice
    80 g
  • mirin
    20 g
  • white sugar
    15 g
  • sake
    20 g
  • water
    160 g
  • toasted sesame seeds to garnish
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 641.2 mg
Protein 4.9 g
Kalorie 562.9 kJ / 134.6 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...