Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
TM6 TM5

Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

4.6 (16 hodnocení)

Suroviny

  • vegetable oil, to grease
  • 2 eggplants (approx. 250 g each)
  • 80 g miso paste of choice
  • 20 g mirin
  • 15 g white sugar
  • 20 g sake
  • 160 g water
  • 1 tsp toasted sesame seeds, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
562.9 kJ / 134.6 kcal
Protein
4.9 g
Sacharidy
25.1 g
Tuk
2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
9.2 g
Sodík
641.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty