Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)

4.6 18 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • vegetable oil to grease
  • eggplants (approx. 250 g each)
    2
  • miso paste of choice
    80 g
  • mirin
    20 g
  • white sugar
    15 g
  • sake
    20 g
  • water
    160 g
  • toasted sesame seeds to garnish
    1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 134.6 kcal / 562.9 kJ
Protein 4.9 g
Tuk 2 g
Sacharidy 25.1 g
Vláknina 9.2 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sodík 641.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...