Zařízení & příslušenství
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalorie
562.9 kJ /
134.6 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
9.2 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
25.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1hod.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2hod.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1hod.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1hod.
Sukiyaki
55min.
Mushroom cappuccino
25min.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min.
One whole cauliflower
45min.
ABC Soup
1hod. 10min.
Sichuan zucchini and eggplant
1hod. 15min.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min.