Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Yam Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 Std. 40 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Braised pork belly
55 Min
Sesame Crème
10 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min