Zařízení & příslušenství
Taiwanese Traditional Meat Floss
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 g
Suroviny
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 180 g
Sodík
2360 mg
Protein
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
5.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Then. Now. Always.
50 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min.
Mala Bakkwa
4hod. 35min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Braised pork belly
55min.
Salted Chicken
5hod. 10min.
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.