Taiwanese Traditional Meat Floss

Taiwanese Traditional Meat Floss

4.4 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 40min.
180 g

Suroviny

  • pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)
    300 g
  • vegetable oil
    10 g
  • soy sauce
    40 g
  • caster sugar
    40 g
  • rice wine
    20 g
  • water
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 180 g

Sodík 2360 mg
Protein 65.4 g
Kalorie 2713.3 kJ / 648.5 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 5.1 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...