
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 648.5 kcal / 2713.3 kJ
- Protein
- 65.4 g
- Tuk
- 20.7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2hod. 25min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2hod. 25min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min