Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Nutriční hodnoty
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 2360 mg
Alternativní recepty
Sweet and sour pork ribs
40 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Yam Rice
45 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2u. 25min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min