Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Spitzpaprika, rot, geviertelt
- 25 g Tomatenmark
- 25 g Olivenöl
- 25 g Misopaste, hell
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Röstzwiebeln
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen und Abschmecken
- 125 g Kokosmilch
- Wasser zum Kochen
- 200 g Hackfleisch, vegan (siehe Tipp)
- 180 g Nudeln (z. B. Spaghetti)
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3166 kJ / 757 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 1096 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30min
Vegane Lasagne-Suppe
1 Std.
Vegane-Bällchen-Pasta
1h 30min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 Std.
Vegane Lasagne
1h 50min
Vegane Linsen-Lasagne
3h
Vegane Bolognese
50min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35min
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Vegane Empanadas mit Paprika-Pilz-Füllung
1hod. 20min
Vegane Mac and Cheese
1 Std.