Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Spitzpaprika, rot, geviertelt
- 25 g Tomatenmark
- 25 g Olivenöl
- 25 g Misopaste, hell
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Röstzwiebeln
- ½ TL Paprika edelsüß
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- ½ TL Salz und mehr zum Kochen und Abschmecken
- 125 g Kokosmilch
- Wasser zum Kochen
- 200 g Hackfleisch, vegan (siehe Tipp)
- 180 g Nudeln (z. B. Spaghetti)
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3166 kJ / 757 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 1096 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegane Paprika-Rahmsauce
40min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20 min
Mac and Cheese (vegan)
3h
Vegane Mac and Cheese
1h
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 Min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1h
Vegane Lasagne
1h 50 min
Veganes Paprika-Gulasch
45min
Vegane Bolognese
50min
Vegane Lasagne-Suppe
1h
Veganes Rührei
30min