Zařízení & příslušenství
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porties
Suroviny
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Traditionele recepten
47 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Speltbrood
Žádné hodnocení
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min.
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min.
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Žádné hodnocení
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1hod.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Žádné hodnocení
Zeevruchtensoep
30min.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min.
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1hod. 40min.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3hod. 30min.
Risottata met kip en champignons
40min.