Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 285.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Deauville
12h
Crème dessert aux noisettes
2h 40min
Gratin de pomme au calvados
45 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3sa 20 dk
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Crème catalane
4h 25min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8 godz.
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Crème caramel et vanille
8 godz.