Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 285.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vatapa aux crevettes
50min
Bûche de poisson
13 Std.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Bûche glacée exotique
3 Std. 30 Min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Truffes au rhum et à la cannelle
45min
Nage de saint-jacques et gambas
1h
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Gratin de pomme au calvados
45min
Roulé brioché aux fruits confits
3h 10min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55 min
Flaugnarde aux poires
50min