Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 pommes, coupées en quatre
- 50 g de beurre, et un peu pour le moule
- 200 g de sucre en poudre
- 100 g d'armagnac, et 1 c. à café pour la finition
- 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2104.3 kJ / 501.2 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 6.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 285.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des rois façon tartiflette
1 Std. 30 Min
Ile flottante à la réglisse
35min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1 Std. 25 Min
Pudding de boudin noir, trilogie de mangue
13h 30 min
Paris-Deauville
12h
Crousti chocolat et crème à la réglisse
1 Std. 35 Min
Financier aux pommes façon tatin
55 Min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Morue à la méditerranéenne
1 Std. 25 Min
Gâteau de semoule
2h 45min