Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 26.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spritz au chocolat
50min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Macarons à la fraise
2h 30min
Pain fenouil tressé
Žádné hodnocení
Paris-Brest
3h
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Macarons chocolat-framboise
27hod. 45min
Entremets exotique
24u.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30min
Macarons au café
24u.
Choux à la crème
1 Std. 5 Min
Praliné maison rapide
1u.