Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
pés de mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, sálvia, alecrim, etc.)
nebo 1 c. sopa de mistura de ervas aromáticas secas - 1 dente de alho
- 2 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta em grão
- 700 g lombo de vaca
- 500 g água
- 1 chalota cortada ao meio
- 1 filete de anchova, em óleo
- 1 c. chá de alcaparras (volitelně)
- 30 g azeite
- 600 g curgete cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 pitada de pimenta
- 6 folhas de hortelã
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco Sour
10 Min
Shot de frutos vermelhos
15 Min
Burrito bibimbap
45min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10 Std. 30 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Mistura de caril em pó
5 Min
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1 Std.
Rassolnik (sopa de cornichons)
1h 20min
Caldeta de peixe do rio
1 Std.
Chutney de morango e pimenta verde
Žádné hodnocení
Bacalhau em molho de tomate
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min