Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di zucchine a pezzi
- 150 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 150 g di peperone giallo, pulito e a pezzi
- 5 uova grandi
- ½ cucchiaino di sale
- erba cipollina fresca q.b.
- 240 g di formaggio fresco spalmabile
- 200 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420.7 kJ / 100.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 208.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di ricotta al sugo
50min
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Omelette verdure e formaggio
30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1sa 10 dk
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1sa 10 dk
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Crostata salata tricolore
1 Std. 30 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min