Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 617.6 mg
Alternativní recepty
Insalata di pasta, vongole e carciofi
1h
Torta salata pasquale
2h
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
35 min
Torta ovetto fondente
1 godz. 30 min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1 godz. 30 min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1h 15min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h