High Protein Brot (glutenfrei)

High Protein Brot (glutenfrei)

4.1 105 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 9hod. 30min.
20 Scheiben

Suroviny

Am Vorabend
  • braune Linsen, getrocknet
    300 g
  • Kichererbsen, getrocknet
    100 g
  • Wasser
Zubereitung
  • Haferflocken
    100 g
  • Wasser
    320 g
  • Flohsamenschalen
    25 g
  • gemischte Samen und Kerne (z.B. Kürbiskerne und Sonnenblumenkerne)
    80 g
  • Salz
    1 TL
  • Backpulver
    1 TL
  • Apfelessig
    10 g
  • Olivenöl
    30 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Sodík 179 mg
Protein 3 g
Kalorie 387 kJ / 93 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...