Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Haselnüsse
- 70 g Semmelwürfel
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier (Größe M)
- 1 EL Milch
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
- 2 EL Limettensaft
- 1 - 2 EL Maisstärke zum Wenden
-
300
g Butterschmalz
nebo Frittierfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Zandergulasch
45min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Buchteln mit Zwiebel-Speck-Fülle
2h
Knödelgugelhupf mit Schinken, Tomaten und Oliven
55min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min