Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Haselnüsse
- 70 g Semmelwürfel
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier (Größe M)
- 1 EL Milch
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
- 2 EL Limettensaft
- 1 - 2 EL Maisstärke zum Wenden
-
300
g Butterschmalz
nebo Frittierfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Bierkutschersalat
40 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Blunzenpackerl
50min
Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
1h 20min
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50min
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Fischgulasch
40 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 godz.