Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Haselnüsse
- 70 g Semmelwürfel
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 2 Eier (Größe M)
- 1 EL Milch
- ½ TL Salz, etwas mehr für den Fisch
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 400 - 500 g frische Fischfilets (z. B. Kabeljau, Wels, Saibling)
- 2 EL Limettensaft
- 1 - 2 EL Maisstärke zum Wenden
-
300
g Butterschmalz
nebo Frittierfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 Min
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 godz. 20 min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45 min.
Bierkutschersalat
40 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1 godz.
Fischgulasch
40 min
Zwetschken-Speck-Muffins
50 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Wurzelschmarrn aus dem Ofen mit Sauerrahmdip
50 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1 godz. 40 min