Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
nebo 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 711.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1h
Pescado al horno al estilo griego con bulgur
1h 30min
Pescado blanco marinado con salsa chermoula y ensalada de cuscús
1h 20 min
Curry vietnamita de pescado
45 min
Cuscús marroquí
1h
Tayín de dorada
1h
Pollo al estilo marroquí con cuscús (Melilla)
30 min
Caballa con cuscús y aguacate
1h
Curry indio de rape
30 min
Cuscús marroquí de pollo con limón y aceitunas
45 min