
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
nebo 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 268 kcal / 1121 kJ
- Protein
- 30.9 g
- Tuk
- 11.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 711.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tayín de dorada
1hod.
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1hod.
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30min
Cordero especiado con frutos secos (Cocción lenta)
2hod. 10min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50min
Curry indio de rape
30min
Fish pie (Reino Unido)
1hod. 20min
Salmón tikka con arroz basmati - India
25min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1hod.
Curry de batatas y brócoli
20min