Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4
lomos de bacalao fresco (aprox. 600 g) salpimentados
nebo 4 lomos de merluza (aprox. 600 g) salpimentados - 500 g de tomate maduro
- 130 g de cebolla en trozos
- 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para regar)
- 400 g de calabacín con piel en dados de 1.5 cm
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- ½ cucharadita de alcaravea molida
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 28 - 32 aceitunas negras
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 711.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao mozárabe
50 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35 min
Cordero garam masala con arroz basmati
50 min
Calamares a la mallorquina
1 Std.
Vindaloo de cordero - India
1u. 40min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Curry de pescado y langostinos
25 min
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50 min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.