Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 400 g de calabaza en dados (aprox. 1.5 cm)
- 250 g de gurullos (pasta pequeña, tamaño grano de arroz)
- 200 g de pimiento rojo en trozos (2 cm)
- 380 - 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharada de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- ¼ de cucharadita de sal
- 50 g de queso feta desmenuzado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1231.1 kJ / 294 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 48.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 190.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y verduras
25min
Estofado de berenjena picante
30min
Callos veganos (setas con garbanzos)
30min
Asadillo de judías verdes
40min
Curry de calabaza
40min
Curry indio de verduras
50min
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45min
Bollitori
40min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Guiso de alcachofas y batatas con huevo duro
55min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Coliflor tika masala
30min