Kacangma (Motherwort Chicken)

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
5 portions

Suroviny

  • fresh ginger cut in slices
    100 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
    800 g
  • motherwort (see tips)
    20 g
  • distilled rice wine
    100 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 124 mg
Protein 33 g
Kalorie 1261 kJ / 301 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...