Kacangma (Motherwort Chicken)

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 4 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 35min
5 portions

Suroviny

  • fresh ginger cut in slices
    100 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
    800 g
  • motherwort (see tips)
    20 g
  • distilled rice wine
    100 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 301 kcal / 1261 kJ
Protein 33 g
Tuk 10 g
Sacharidy 5 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sodík 124 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...