
Kompatibilní verze
Torskesalat med selleri, tomater og balsamicovinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ekstra jomfruolivenolie
- 30 g balsamico
- 1 ½ teske blandede urter, tørrede (f.eks. basilikum, oregano, timian, rosmarin)
- 1 teske citronsaft, frisk
- ¼ teske salt
- 1 - 2 knivspids sort peber, stødt
- 4 torskefilet udbenet, (ca. 200 g hver, 2 cm tyk)
- vand til at nedsænke poser ned i (ikke højere end det maksimale fyldningsniveau på 2 liter)
- 30 g citronsaft, frisk
- 200 g tomat, moden skåret i mindre stykker
- 100 g selleristilk skåret i mindre stykker
- 100 g salatblade enhver type
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 360 kcal / 1508 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 370 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagt spinat og æg
40min
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení