Zařízení & příslušenství
Salat med havtaske, kartofler og olivendressing
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 55min.
4 portioner
Suroviny
-
sorte oliven, udstenede50 g
-
ekstra jomfruolivenolie80 g
-
eddike30 g
-
oregano, tørret1 ½ teske
-
citronsaft, friskpresset35 g
-
salt½ teske
-
havtaskefilet, uden skind og ben (ca. 200 g hver, 2 cm tyk)4
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
vand til nedsænkning af poser (ikke højere end det maksimale fyldningsniveau på 2 liter)
-
kartoffel skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)400 g
-
peberfrugt skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
681 mg
Protein
33 g
Kalorie
1767 kJ /
422 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Let og lækkert
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Gulerods- og sellerisuppe
45min.
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení