
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g kentang potong kecil-kecil (3-4 cm)
- 30 g minyak zaitun untuk mengoles
-
6
steak hake (masing-masing 120-200 g)
nebo 6 fillet ikan daging putih (jenis ikan daging putih apapun, masing-masing 120-200 g) - 2 sdt garam sesuai selera
- 150 g bawang bombai potong bagi dua
- 1 siung bawang putih
- 100 g wortel potong kecil-kecil
- 50 g white wine (volitelně)
- 400 g tomat potong kecil-kecil
- ½ sdt lada hitam bubuk
- 100 g air
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 302 kcal / 1269 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20 min
Aneka Hidangan Laut Kukus
No ratings
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
No ratings
Udang Cabai Bawang Putih
No ratings
Sous-Vide Salmon Aromatik
No ratings
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
No ratings
Tuna avocado bowl
45 min
Mango salmon bowl
40 min
Tumis Udang
15 min
Oseng Ikan Utuh
20 min
Pepes Salmon Thailand
No ratings
Kue Ikan Thailand
No ratings