
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 jeruk, disarankan organik kulit (zest) dan jus
- 1 lemon, disarankan organik kulit (zest) dan jus
- 700 g air
- 400 g kentang potong kecil-kecil
- 400 g zukini iris-iris (5 mm)
- 80 g mentega tambahkan untuk mengoles
- 4 fillet ikan kod segar, tanpa kulit (masing-masing 120-200)
- ½ sdt garam sesuai selera
- ½ sdt bubuk lada hitam sesuai selera
-
1
sdt biji adas manis
nebo 1 sdt biji adas kering - 3 tangkai peterseli segar daun saja, dipotong
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 405 kcal / 1694 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení