
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- minyak untuk mengoles
- 2 - 4 daun jeruk purut segar (lihat tips), batang dibuang
- 100 g buncis segar potong kedua ujungnya
-
2
daun bawang (berkisar 40 g), potong kecil-kecil
nebo 2 bawang merah (berkisar 40 g), potong kecil-kecil - 600 g fillet ikan daging putih, tanpa kulit (contoh: kod, kakap, perca), potong kecil-kecil (3-4 cm)
- 30 - 50 g pasta kari merah Thailand
-
60
g krim santan
nebo 30 g bubuk krim santan dilarutkan dalam 30 g air hangat - 1 putih telur
- ½ - 1 sdt garam
- 1000 g air
- 1 cabai merah segar diiris tipis, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 3 potongan
- Kalorie
- 202 kcal / 840 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sambal petai udang
20min
Aneka Hidangan Laut Kukus
Žádné hodnocení
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Žádné hodnocení
Udang Cabai Bawang Putih
Žádné hodnocení
Sous-Vide Salmon Aromatik
Žádné hodnocení
Tim Ikan Cod dengan Lemon Thyme
Žádné hodnocení
Tuna avocado bowl
45min
Mango salmon bowl
40min
Tumis Udang
15min
Oseng Ikan Utuh
20min
Pepes Salmon Thailand
Žádné hodnocení
Kue Ikan Thailand
Žádné hodnocení