Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade ijs
- 150 g suiker
- 1 rode chilipeper, gedroogd (zie tip)
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 8 eierdooiers
- 40 g ongezoete cacaopoeder
- 620 g melk, min. 3,2%
- ¼ tl zout
- 620 g room, min. 30% vet
Whiskey siroop
- 120 g bourbon-whiskey (bv. Jack Daniel's, Jim Beam...) (zie tip)
- 100 g suiker
- 20 g water
-
30
g ahornsiroop (volitelně)
nebo 30 g honing (volitelně) - 2 - 3 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- ½ tl natuurlijk vanille-extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2027.4 kJ / 484.6 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 32.7 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 146.6 mg
Alternativní recepty
Dracula bloed
Žádné hodnocení
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1 Std.
Kalfszwezerik met lente-uien
Žádné hodnocení
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Perzik Bellini
5min
Verse pasta zonder eieren
Žádné hodnocení
Nougatine
1h 30min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení