Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g Babyspinat, frisch
nebo 150 g Blattspinat, frisch - 300 g Milch
- 2 Eier
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 260 g Weizenmehl Type 1050
- ¾ TL Salz
- 120 g Möhren, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Schmand
- 250 g Quark
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- neutrales Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30 Min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1h 15min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1h
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Brokkoli-Pizzen
40 Min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1h
Rote-Bete-Burger
3h 25 min
Gefüllte Spinattortillas
1h
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30 Min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30 Min