Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g Babyspinat, frisch
nebo 150 g Blattspinat, frisch - 300 g Milch
- 2 Eier
- 80 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 260 g Weizenmehl Type 1050
- ¾ TL Salz
- 120 g Möhren, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 100 g Schmand
- 250 g Quark
- 100 g Feta, in Stücken
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- neutrales Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1524 kJ / 364 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 630 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min
Süßkartoffel-Zucchini-Rösti mit Cashewdip
30min
Regenbogen-Fladenbrot
1 Std. 10 Min
Kichererbsen-Taler mit Kräuterquark und Tomatensalat
30min
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1 Std. 20 Min
Süßkartoffel-Mais-Tortilla
45min
Gefüllte Spinattortillas
1 Std.
Gemüsepuffer mit Lachstopping
40min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min