Korean beef bulgogi stir-fry with rice

Korean beef bulgogi stir-fry with rice

3.8 37 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
4 portions

Suroviny

  • beef flank cut into pieces (5 cm)
    500 g
  • piece fresh ginger
    7 cm
  • garlic cloves
    6
  • brown sugar
    40 g
  • chilli broad bean paste to taste
    50 - 70 g
  • sesame oil
    40 g
  • soy sauce
    50 g
  • white rice
    300 g
  • water
    1000 g
  • canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
    410 g
  • carrot cut into matchsticks
    1
  • red capsicum (small), cut into thin slices
    1
  • red cabbage sliced
    150 g
  • sea salt
    ⅛ tsp
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • spring onion/shallot cut into slices, to garnish
    1
  • sesame seeds to garnish
    1 tbsp
  • kimchi to serve
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1658.8 mg
Protein 36.3 g
Kalorie 2484.1 kJ / 593.7 kcal
Tuk 24.3 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 6.4 g
Sacharidy 60.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...