
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds to garnish
- 120 g kimchi to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 593.7 kcal / 2484.1 kJ
- Protein
- 36.3 g
- Tuk
- 24.3 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Sodík
- 1658.8 mg
Alternativní recepty
Indonesian white spice paste
35min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Sticky sesame chicken
40min
Chinese pork with vegetables
1hod. 20min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1hod.
Madurese chicken satay
1hod. 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Korean beef bulgogi (TM6)
1hod. 30min
Creamy beef curry
1hod. 15min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1hod. 40min
Chinese-style chicken
25min