Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1658.8 mg
Alternativní recepty
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean fried chicken
4 godz.
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Low waste chicken lasagne
1h 30min