Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g beef flank, cut into pieces (5 cm)
- 7 cm piece fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 40 g brown sugar
- 50 - 70 g chilli broad bean paste, to taste
- 40 g sesame oil
- 50 g soy sauce
- 300 g white rice
- 1000 g water
- 410 g canned baby corn, drained and cut into halves (approx. 235 g after draining)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 red capsicum (small), cut into thin slices
- 150 g red cabbage, sliced
- ⅛ tsp sea salt
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- 1 spring onion/shallot, cut into slices, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, to garnish
- 120 g kimchi, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2484.1 kJ / 593.7 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1658.8 mg
Alternativní recepty
Sticky sesame chicken
40 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Indonesian white spice paste
35min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25 min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 Std. 30 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min