Zařízení & příslušenství
Korean Bo ssam
Příprava 10min.
Celkový 29hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Pork
-
pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat1800 - 2000 g
-
white sugar50 g
-
sea salt40 g
-
brown sugar4 tbsp
-
grapeseed oil2 tsp
-
sea salt1 tsp
Ginger and spring onion sauce
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces5
-
fresh ginger peeled3 cm
-
grapeseed oil50 g
-
light soy sauce20 g
-
lime juice (see Tips)10 g
-
kimchi to serve (see Tips)
-
lettuce leaves of choice to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
3255.6 mg
Protein
55.4 g
Kalorie
3775.8 kJ /
902.4 kcal
Tuk
66.9 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
20.6 g
Sacharidy
16.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hoisin pork bowl
45min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29h 20min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Korean chicken cheese tteokbokki
30min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Crispy sticky sesame chicken
45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min