Korean Bo ssam
TM6 TM5 TM31

Korean Bo ssam

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

Pork

  • 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
  • 50 g white sugar
  • 40 g sea salt
  • 4 tbsp brown sugar
  • 2 tsp grapeseed oil
  • 1 tsp sea salt

Ginger and spring onion sauce

  • 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 3 cm fresh ginger, peeled
  • 50 g grapeseed oil
  • 20 g light soy sauce
  • 10 g lime juice (see Tips)
  • kimchi, to serve (see Tips)
  • lettuce leaves, of choice to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
3775.8 kJ / 902.4 kcal
Protein
55.4 g
Sacharidy
16.8 g
Tuk
66.9 g
Nasycený tuk
20.6 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
3255.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty