Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protein
- 55.4 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 66.9 g
- Nasycený tuk
- 20.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 3255.6 mg
Alternativní recepty
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10 min
Chiang Mai noodles
25 min
Chicken laksa
30 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Thai beef salad
1h 15 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Southern-style chicken
40 min
Korean Bo ssam
29h 20min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1u. 50min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min