
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g kartofler skåret i store og regelmæssige stykker
- 700 g vand
- 200 g løg skåret i kvarte
- 300 g olivenolie
- 8 æg mellemstørrelse (eller 6 store)
- 15 g bagepulver
- 1 tsk salt
- 1 fed hvidløg hakket
- 100 - 120 g bacon i tern
- 150 g mozzarella revet
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 325 kcal / 1360 kJ
- Protein
- 13.4 g
- Tuk
- 25.1 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen