Zařízení & příslušenství
Leverkage
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 50min.
8 portioner
Suroviny
Pandekager med lever
-
kyllingelever600 g
-
æg2
-
fuldkornsmel50 g
-
salt½ tsk
-
peber, stødt¼ tsk
-
vegetabilsk olie til stegning30 g
Fyld
-
løg skåret i kvarte160 g
-
gulerødder skåret i skiver100 g
-
fed hvidløg3
-
vegetabilsk olie40 g
-
ketchup85 g
-
mayonnaise hjemmelavet100 g
Samling
-
mayonnaise hjemmelavet20 g
-
10 g blandede krydderurter, friske, hakketdild, frisk hakket10 g
-
grøn peberfrugt skåret i tern (0,5 cm)50 g
-
rød peberfrugt skåret i tern (0,5 cm)50 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
19 g
Kalorie
1362 kJ /
325 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
50 års jubilæum
50 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení