Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nachos
- 100 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha de milho
- 5 g sal
- 80 g água
- 40 g óleo de girassol
- 10 g mistura de especiarias mexicana (ver dica)
Recheio de legumes
- 80 g cebola
- 1 dente de alho
- 10 g azeite
- 230 g pimento vermelho e amarelo, cortados em tiras (3 cm aprox.)
-
1
c. chá de malagueta seca suave
nebo 1 c. chá de mistura de especiarias mexicana - 200 g tomate cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 285 g milho cozido escorrido
- 250 g feijão-encarnado cozido escorrido
- 2 c. sopa de natas c/ 30-40% de gordura
- 2 pitadas de pimenta
- 20 g folhas de salsa
- 60 g queijo cheddar ralado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1872.1 kJ / 447.5 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 653.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Poke de salmão
1hod. 30min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30min
Feijoada à marinheiro
1h
Gnocchi com curgete - TM5
Žádné hodnocení
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15min
Cebola caramelizada
40min
Sopa picante de noodles Ramen (Tantanmen)
45min
Empadão enrolado
1hod. 30min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50min
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1u. 45min
Massa preguiçosa
1h