
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer (volitelně)
- ½ limão só a raspa p/ guarnecer (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 130.4 kcal / 545.4 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Sodík
- 23.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1hod. 5min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30min
Sopa fria de melão com presunto
10min
Sopa fria de pepino
4hod.
Creme de espargos e vieiras
45min
Creme de cogumelos
1hod. 20min
Vichyssoise
40min
Creme de espargos com parmesão
30min
Vichyssoise de agrião
35min
Creme de ervilhas com queijo-creme
50min
Creme de beterraba
40min
Creme de couve-flor e manjericão
45min