Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g espargos verdes
- 50 g manteiga
- 400 g alho-francês cortado em rodelas
- 150 g batata cortada em pedaços
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - Iogurte grego q.b. p/ guarnecer
- ½ limão, só a raspa p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 545.4 kJ / 130.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 23.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Molho béarnaise
20 min
Creme de cogumelos
20 min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 min
Sopa fria de melão com presunto
10 min
Creme de ervilhas e hortelã
35 Min
Vichyssoise de agrião
35 Min
Creme de espargos com parmesão
30 min
Creme de couve-flor e manjericão
45min
Creme de couve-flor, caril e leite de coco
50 min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1 godz. 5 min
Creme de brócolos e couves-de-bruxelas
50 min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 Min