
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten
- 2 Melanzani (à ca. 250 g)
- 4 EL Miso-Paste
- 20 g Mirin
- 15 g Zucker
- 20 g Sake
- 160 g Wasser
- 1 TL Sesamsamen, geröstet zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 176 kcal / 735 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Alternativní recepty
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Matcha-Eis
8hod. 30min
Hummus
10min
Misosuppe mit Gemüse
40min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Erdäpfel Pakoras mit Limetten-Koriander-Mayonnaise
1hod.
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1hod.
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2hod. 50min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1hod. 20min
Kichererbsenpaste - Humus
13hod.