Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 20 g Dijonsenf
- 30 g Zitronensaft
- 50 g natives Olivenöl extra
- ¼ TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
Fenchel- und Spargelsalat
- 250 g Camembert (ganz)
- 1 Zweiglein Thymian, frisch, nur Blätter
- 450 g Spargel, geputzt und in Stücke geschnitten (3 cm)
- Salz, zum Würzen
- schwarzer Pfeffer, gemahlen, zum Würzen
- 500 g Wasser
- 2 Fenchelknollen (siehe Tipp)
- 2 - 4 EL Pinienkerne
- 60 - 100 g Rucola
- 16 Oliven, schwarz, entkernt
- Sprossen, frisch (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1888 kJ / 453 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 11 g
- Sodík
- 1287 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50min
Saiblingsfilets auf Krenrisotto und Frühlingsgemüse
1 Std.
Spargel Bowl mit Lachs und Kräuteröl
1 Std. 10 Min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35 min
Kichererbsenflan mit Rucola und Erdbeerdressing
1 Std.
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1h 35 min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Rote-Rüben-Salat mit Granatapfelkernen
25 Min
Rote-Rüben-Salat mit Blutorangenvinaigrette
40min