Zařízení & příslušenství
Rissalat med jordbær og feta
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 portioner
Suroviny
-
mandler, uden skind40 g
-
rosiner25 g
-
ekstra jomfruolivenolie40 g
-
vand1200 g
-
salt1 tsk
-
sorte ris200 g
-
jordbær skåret i mindre stykker (ca. 2 cm)200 g
-
fetaost smuldret80 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
587 mg
Protein
9 g
Kalorie
1764 kJ /
421 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sommerlige retter
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Grøntsagsfrittata
Žádné hodnocení
Små broccolitærter med bacon
Žádné hodnocení
Kødboller med romescosauce
Žádné hodnocení
Lun linsesalat med bær og spinat
Žádné hodnocení
Salat med sobanudler og tofu
Žádné hodnocení
Avocadosorbet
Žádné hodnocení
Basilikumsorbet
Žádné hodnocení
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Žádné hodnocení
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Žádné hodnocení