Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g water, plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour, for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves, plus extra for serving
- 1 lemon, 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Spelt bread
1h 45 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 Std. 25 Min
Beetroot Carpaccio (TM5)
20min
Orange curry dressing
10min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Sicilian Caponata
30 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Rye Bread Rolls
4h
Pilau Rice
40 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h