
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pea Pod Flans
- 50 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 700 g water plus extra for baking
- 1000 g fresh green peas with pods, trimmed
- plain flour for dusting
- 150 g cream, min. 30% fat (e.g. whipping or double cream)
- 60 g olive oil plus extra for greasing
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg to taste
- 3 medium eggs
Yoghurt and Mint Cream
- 5 g fresh mint leaves plus extra for serving
- 1 lemon 5 g finely grated zest and 5-10 g juice to taste
- 150 g Greek yoghurt
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 382 kcal / 1599 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 526 mg
Alternativní recepty
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1hod. 40min
Potato and Celeriac Gratin
1hod. 10min
Mixed Seafood Risotto
40min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1hod. 20min
Tomato sauce
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.
Mustard Dill Sauce
2hod. 15min
Ratatouille
40min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Pepper and Salami Sauce
45min
Pasta alla Norma
50min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min