Zařízení & příslušenství
Rice and Parsley Stuffed Peppers
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
spring onions cut in pieces30 g
-
olive oil20 g
-
brown rice250 g
-
red peppers (approx. 250 g each)4
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
liquid vegetable stock homemade (see tip)500 g
-
pitted black olives sliced12
-
fresh parsley leaves20 g
-
ground black pepper3 pinches
-
white wine100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
683 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tuk
6.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1hod.
Vegetable Curry with Rice
50min.
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1hod.
Stuffed Vegetables
1hod. 5min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1hod. 15min.
Pasta and Chickpea Salad
25min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Mushroom and Spinach Risotto
55min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Pasta with Vegetable Ragout
45min.