Rice and Parsley Stuffed Peppers
TM6 TM5

Rice and Parsley Stuffed Peppers

3.1 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g spring onions, cut in pieces
  • 20 g olive oil
  • 250 g brown rice
  • 4 red peppers (approx. 250 g each)
  • 1 ½ tsp salt, or to taste
  • 500 g vegetable stock, homemade (see tip)
  • 12 pitted black olives, sliced
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 3 pinches ground black pepper
  • 100 g white wine

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1436 kJ / 343 kcal
Protein
5.8 g
Sacharidy
59 g
Tuk
6.8 g
Nasycený tuk
1 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
683 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty