
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salat
- 1000 g vand
- 1 knivspids salt, fint
- 1 citron skåret i halve skiver (3 mm)
- 750 g rejer, friske, pillede store
- 400 g rødløg
- 50 g rødvinseddike
- 300 g cherrytomat
Dressing
- 4 kviste persille, frisk kan undlades
- 1 fed hvidløg
- 50 g ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk salt, fint
- ¼ tsk hvid peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 299 kcal / 1249 kJ
- Protein
- 31.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 11.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bagt spinat og æg
40 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen