Kompatibilní verze
Crema di barbabietole con crostini al formaggio e cipolle caramellate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cipolle rosse a fette (circa 5-6 mm)
- 20 g di burro
- 40 g di zucchero grezzo
-
20
g di aceto balsamico
nebo 20 g di aceto di vino rosso - 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 spicchio di aglio
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
- 350 - 400 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 - 2 pizzichi di timo secco
-
4
fette di baguette
nebo 4 fette di pane - 60 - 80 g di formaggio erborinato cremoso, a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- gherigli di noci
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6813.8 kJ / 1628.5 kcal
- Protein
- 32.3 g
- Sacharidy
- 156.4 g
- Tuk
- 102.5 g
- Nasycený tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 20.6 g
- Sodík
- 1554.1 mg
Alternativní recepty
Crema di zucca al profumo di cannella
40min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40min
Crema di zucca e zenzero
35min
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1h
Crema di carote e sedano con olio alle erbe
45 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Purè di sedano rapa
35min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 Min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1sa 40 dk