Gnocchi alla romana alle erbette
TM6

Gnocchi alla romana alle erbette

3.3 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
    nebo 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1217.5 kJ / 291 kcal
Protein
11.8 g
Sacharidy
30.2 g
Tuk
14.5 g
Nasycený tuk
8.2 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
378.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty