Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca, a pezzi
nebo 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217.5 kJ / 291 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 378.7 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30 min
Sformato tricolore
1h 30 min
Lasagne di verza
2 godz. 30 min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Sformatini di agretti
1h
Insalata veloce con verdure crude
15min
Gnocchi di broccoli
1h
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28h
Crostata al cioccolato e lamponi
2 godz.
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min