Gnocchi alla romana alle erbette

Gnocchi alla romana alle erbette

3.5 11 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca a pezzi
    2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 378.7 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 1217.5 kJ / 291 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 30.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...