Gnocchi alla romana alle erbette

Gnocchi alla romana alle erbette

3.1 8 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 porzioni

Suroviny

  • di acqua
    500 g
  • di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
    200 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di semolino di grano
    450 g
  • di latte
    800 g
  • di noce moscata grattugiata
    1 - 2 pizzichi
  • di sale
    5 g
  • di burro + q.b.
    60 g
  • tuorli
    2
  • fili di erba cipollina fresca a pezzi
    4 - 5
    2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 291 kcal / 1217.5 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 14.5 g
Sacharidy 30.2 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sodík 378.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...