
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca a pezzi
nebo 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 291 kcal / 1217.5 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Sodík
- 378.7 mg
Alternativní recepty
Bortellina
30min
Sformato tricolore
1h 30min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Frittelle di cavolo nero
30min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2h