Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 450 g di semolino di grano
- 800 g di latte
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
- 5 g di sale
- 60 g di burro + q.b.
- 2 tuorli
-
4 - 5
fili di erba cipollina fresca, a pezzi
nebo 2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1217.5 kJ / 291 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 30.2 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 378.7 mg
Alternativní recepty
Mesciua spezzina
1h
Lasagne di verza
2h 30min
Sformatini di agretti
1h
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Canederli agli spinaci
2h 30min
Gnocchi di broccoli
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Hummus ai pomodorini
1h
Focaccia alle carote
3h 30min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min