Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados
- 170 g de cebolla amarilla, en gajos
- 600 g de jitomate, maduro, en trozos
- 200 g de pimiento rojo, pelado, en conserva, escurrido
-
1
cdita de concentrado de caldo de pollo
nebo 1 de cubo de caldo de pollo - ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
20 - 30
g de chiles jalapeños
nebo 20 - 30 g de chiles jalapeños en escabeche - 1 ½ cditas de azúcar
- 350 g de papa, pelada y en cubos (3-4 cm)
- 600 g de muslos de pollo, sin hueso y sin piel, en mitades
- 200 g de calabacitas, en rebanadas (3 cm), then in quarters
- 100 g de espinaca baby fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1897 kJ / 453 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 796 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Estofado de res TM6
4h
Sopa de pollo con verduras
40 Min
Pollo al chilindrón
50min
Puchero
1 Std. 40 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 Std. 15 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
Pollo a los cítricos en Varoma
1 Std. 30 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min