Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.6 51 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • fresh jalapeño chilli cut in pieces (2 cm)
    1
  • red onions quartered
    120 g
  • spring onions cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh coriander 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves
    30 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • lime juice
    30 g
  • grapefruit juice
    50 g
    50 g orange juice
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 tsp
  • ground cayenne pepper
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • fresh salmon fillets skin on or skinless (200 g each)
    4
    4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrosted
  • cherry tomatoes
    500 g
  • tomato purée
    60 g
  • lime juice, freshly squeezed
    35 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • avocado (approx. 300 g), diced
    1
  • lime cut in wedges
    1

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 712 kcal / 2981 kJ
Protein 46 g
Tuk 50 g
Sacharidy 25 g
Vláknina 11 g
Nasycený tuk 9.4 g
Sodík 1041 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...